Hírek

2012.09.20. Gombold újra      
Reboutonne-le! címmel kiállítást szervezett szeptember 20-tól a „Gombold újra! Divat a magyar 2.0” divatbemutatójának ruháiból a Brüsszeli Magyar Kulturális Intézet, amely a belgiumi Design September fesztiválhoz kapcsolódva fiatal magyar divattervezők aktuális kollekcióit is bemutatta.

Az évente megrendezett brüsszeli dizájnfesztivál több mint száz kulturális és kereskedelmi eseményt vonultat fel egy hónapon át, ezzel a belga és a nemzetközi dizájnszakma egyik legizgalmasabb bemutatkozási fórumává vált a térségben. A rendezvénysorozat idei, hatodik kiadása különös hangsúlyt fektetett a grafikai és a textil munkákra. A magyar tervezők belgiumi bemutatkozása a Balassi Intézet Brüsszel, a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság, illetve a Design Terminál közös szervezésében jött létre.

A szeptember 19-i megnyitót kerekasztal-beszélgetés követte, ezen a pályázók és a tervezők meséltek élményeikről, a magyar divat helyzetéről és a nemzetközi porondon szerzett sikereikről. A brüsszeli kiállítás október 26-ig látogatható.  Vissza1848-as megemlékezés Brüsszelben
2019. március 18.
A Magyar Néppárti Képviselőcsoport és a Magyar Hullám Társaság közös `48-as megemlékezése
56-os megemlékezés
2018. november 5.
56-os megemlékezés Brüsszelben
Emlékezés a márciusi ifjakra
2017. március 6.
1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából tartott megemlékezés
e-mail:   
    jelentkezés
Amennyiben szeretne hírt kapni rendezvényeinkről, iratkozzon fel a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság levelezőlistájára!
  Adatvédelmi elveink
Copyright © 2009 Magyar Hullám, Brüsszel    |   Minden jog fenntartva!   |   Hozzáadás a kedvencekhez