Küldetés


"Menj nyugatra. És ne feledd soha, hogy keletről jöttél". (Márai Sándor)

A Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság 2005 januárjában jött létre a polgári értékek ápolására és közvetítésére a brüsszeli magyar közösség körében.

Ezért tűztük ki célul, hogy a magyar és európai közügyek aktuális állapotáról, a kitörési lehetőségekről rendezünk összejöveteleket. Társaságunk havi rendszerességgel szervez a kül-, és a belpolitika, a gazdaság-, és társadalomtudomány, a kultúra és a közélet területén magas színvonalú beszélgetéseket, előadásokat, rendezvényeket magyar és angol nyelven.

A Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság informális tagsággal rendelkezik. Rendezvényeinket diplomaták, képviselők, az EU adminisztrációban dolgozó magyar szakemberek, tisztségviselők, a politikai életben jártas tanácsadók, csakúgy, mint a belgiumi magyarok közösségéhez tartozó személyek látogatják. 

Nagy örömünkre, Társaságunk kivívta a belgiumi magyar és a nemzetközi közösség elismerését, a szervezetünk iránt érdeklődő magánszemélyek és szervezetek köre folyamatosan bővül. Büszkék vagyunk arra, hogy hangunk a sokszínű magyar közösségben meghatározóvá vált.

Reméljük Önt is hamarosan viszontlátjuk valamelyik rendezvényünkön!

Az értékek mentén...

(A Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság alapítói) 
1848-as megemlékezés Brüsszelben
2020. március 16.
1848-as megemlékezés Brüsszelben 2020. március 16-án.
1848-as megemlékezés Brüsszelben
2019. március 18.
A Magyar Néppárti Képviselőcsoport és a Magyar Hullám Társaság közös `48-as megemlékezése
56-os megemlékezés
2018. november 5.
56-os megemlékezés Brüsszelben
e-mail:   
    jelentkezés
Amennyiben szeretne hírt kapni rendezvényeinkről, iratkozzon fel a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság levelezőlistájára!
  Adatvédelmi elveink
Copyright © 2009 Magyar Hullám, Brüsszel    |   Minden jog fenntartva!   |   Hozzáadás a kedvencekhez