Rendezvények

2011.06.14. Ökumenikus istentisztelet      
A Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szeretettel meghívja Önt és kedves családját az Európai Unió Tanács magyar elnökségének keretében megrendezett ökumenikus istentiszteletre.

A helyszín: Saint-Michel-et-Gudule székesegyház (Parvis Sainte Gudule, Bruxelles)

Az időpont: 2011. június 14., 19.00 óra

Az istentiszteletre meghívást kapott Őfelsége II. Albert király és Paola királyné, Jerzy Buzek az Európai Parlament elnöke, Herman Van Rompuy az Európai Tanács elnöke, Schmitt Pál a Magyar Köztársaság elnöke, Orbán Viktor a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, valamint José Manuel Durao Barroso az Európai Bizottság elnöke, a belgiumi diplomáciai testület tagjai, az Európai Parlament, a Tanács és a Bizottság tagjai, az Európai Intézményekkel kapcsolatban álló nagykövetek és a Belgiumban élő magyarok.

Az ökumenikus istentisztelet előtt, 18.15 órai kezdettel orgona hangverseny hangzik el Liszt Ferenc születésének evfordulója alkalmából. A szertartást követően a Magyar Köztársaság Állandó Képviselete az EU mellett, valamint a Magyar Köztársaság brüsszeli nagykövetsége fogadást ad a megjelentek tiszteletére a székesegyház melletti teraszon.

Biztonsági okokból a regisztráció kötelező (név és munkahely megadásával, az eumass2011@gmail.com elektronikus címen.  Vissza1848-as megemlékezés Brüsszelben
2020. március 16.
1848-as megemlékezés Brüsszelben 2020. március 16-án.
1848-as megemlékezés Brüsszelben
2019. március 18.
A Magyar Néppárti Képviselőcsoport és a Magyar Hullám Társaság közös `48-as megemlékezése
56-os megemlékezés
2018. november 5.
56-os megemlékezés Brüsszelben
e-mail:   
    jelentkezés
Amennyiben szeretne hírt kapni rendezvényeinkről, iratkozzon fel a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság levelezőlistájára!
  Adatvédelmi elveink
Copyright © 2009 Magyar Hullám, Brüsszel    |   Minden jog fenntartva!   |   Hozzáadás a kedvencekhez